Training Levensloopbaan

In het hoge tempo waarin we leven en werken, nemen we meestal niet de tijd om ons regelmatig af te vragen: “Doe ik wat ik echt leuk vind?”, “Doe ik mijn werk op een manier waar ik blij van word?”, “Ben ik bezig met de dingen die ik echt wil doen?” Tijd om bewust stil te staan bij deze vragen, nemen we zelden.

Vraag jij je ook wel eens af of je op de juiste werkplek zit? Twijfel je of jouw kwaliteiten wel goed tot hun recht komen? Trap je steeds weer in dezelfde valkuil? Heb je misschien zelfs al aan een coach gedacht? Dan is de training Levensloopbaan echt iets voor jou.

Voor wie is de training?

De training Levensloopbaan is bedoeld voor mensen die zelf (meer) sturing willen geven aan hun loopbaan. Voor mensen die de zo vaak voorgenomen veranderingen echt in het dagelijks leven willen integreren, hun eigen energiebronnen aan willen boren en het leven willen leiden dat echt bij hen past.

Wat houdt de training in?

Centraal tijdens de training Levensloopbaan staat het beantwoorden van enkele essentiële vragen: Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? Hoe ga ik dat bereiken? Met de antwoorden op deze vragen kun je krachtiger keuzes maken in je leven en in je werk. Met nieuwe energie krijg je meer grip op je leven. Vervolgens neem je kennis van de laatste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, de rol van netwerken en social media in het zoeken van een baan. Er wordt heel praktisch gewerkt aan een actieplan en het verfrissen van je eigen cv anno 2014 en aan andere profielen. Ofwel; welke wegen leiden naar een nieuwe uitdaging?

Investeer in jezelf en ontwikkel jezelf in jouw levensloopbaan.

Praktische zaken

De training Levensloopbaan duurt drie dagen en wordt op maat aangepast aan de behoefte van de klant. Tussen de trainingsdagen zul je middels huiswerkopdrachten de onderwerpen uit de training ‘levend houden’ en praktisch toepassen.